18.042023 r.

Drugi dzień naszego pobytu we Frankfurcie n/O
6.00 - pobudka😵‍💫 6.45 - śniadanie.
Przejazd na miejsce praktyk busem IB.
7.30 - odprawa z szefem kuchni i kierownikiem sali restauracyjnej
8.00 - praktyki czas zacząć:
⭐Kucharze - krojenie kiełbasy ogórków, cebuli, szczypiorku (aż do łez 🤣)itp. Mieszanie sałatek, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń i szorowanie kuchni 🧤🪣🧑‍🍳
⭐Hotelarze - byli dziś odpowiedzialni za salę restauracyjną, serwis na sali i obsługę klienta. Odbył się też kurs składania serwetek i obsługi kelnerskiej. Po serwisie - sprzątanie sali i układanie zastawy na kolejny dzień (a wszystko "pod linijkę" ). 🤏🍽️🤵👌
Na koniec dnia nastąpiła odprawa (podsumowanie pracy) całego zespołu. Za wykonaną pracę pochwałom nie było końca 👏👏👍🫶
W drodze powrotnej do hotelu "zahaczyliśmy" o sklep co sprawiło wszystkim wieeeele radości 😄
Jutro ...to dopiero będzie się działo !!!!
Kto ciekawy ??? Zapraszamy do śledzenia dalszych relacji na naszym FB. Pozdrawiamy 😄🤗